My Crazy Ex

8.7 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
8.7 / 10
5seizoenen/47afleveringen/2015 - 2018 
NetwerkLifetime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Lifetime
My Crazy Ex is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie ging in première op 1 april 2015.

"My Crazy Ex" vertelt onwaarschijnlijke doch waargebeurde verhalen over relaties die volledig ontsporen tot in het extreme toe. Van een vrouw die onaangekondigd terug verschijnt in het leven vaan haar vroegere schoolvriendje tot een man die zijn nieuwe relatie in al haar glorie uit de doeken doet op een fetish website, het passeert allemaal de revue. De originele titels van de afzonderlijke afleveringen spreken dan ook voor zichzelf : "Most Likely To Murder", "Prisons, Pros & Princes",
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 3
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Crazy Ex.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
7.3
8 jul 2016
Waar de fantasie van een normaal mens ophoudt begon de realiteit voor de personen uit deze serie van korte verhalen die gebaseerd zijn op waargebeurde feiten.
Eigenlijk kan je het zelf niet zo gek bedenken maar de manieren waarop hun relaties kapot gingen of wat er daarna nog volgde grenst bij momenten aan het ongelofelijke.
Elke aflevering bevat 3 verhalen van ongeveer een kwartier ieder welke regelmatig eindigen met lange gevangenisstraffen voor één van beide partners.

Om een voorbeeld te geven...
Een jonge man is voor zijn werk op reis en zit 's avonds in de bar van het hotel iets te drinken wanneer hij wordt aangesproken door een mooie vrouw van zijn eigen leeftijd.
Blijkt dat ze samen 14 jaar eerder nog op school hebben gezeten en net voordat hij met zijn ouders naar een andere staat verhuisde een kortstondige relatie met elkaar hadden.
Het meisje had op school als bijnaam "Psycho" omdat ze niet erg emotioneel stabiel was in die tijd maar dat lijkt op het eerste zicht na zovele jaren niet meer aan de orde en de toevallige ontmoeting verandert al gauw in een prettig weerzien met een ietsje te veel drank dat eindigt op zijn kamer in het hotel.
De ochtend nadien vertrekt de jonge man omdat hij zijn vlucht moet halen en neemt afscheid van haar.
De daarop volgende dagen krijgt hij verschillende keren telefoon of een sms maar negeert deze volledig tot.... een week later bij hem aan de deur gebeld wordt. Daar staat zijn vroeger liefje met de boodschap dat ze net verhuisd is en een huisje heeft gevonden recht tegenover hem in dezelfde straat.
Wanneer hij duidelijk probeert te maken dat hij een relatie niet ziet zitten escaleren de zaken vrij snel en het occasionele telefoontje of berichtje worden er al gauw een vijftigtal en meer per dag..
Als er dan nog een berichtje volgt inclusief foto van een echografie met de boodschap dat zij (zogezegd) zwanger is van hem en hij nogmaals duidelijk maakt niets van haar te willen weten schakelt zij enkele versnellingen hoger...
Inbraken, ruiten die aan diggelen gegooid worden, een jacuzzi die gevuld wordt met rotte vis, het kan werkelijk niet meer op...
Uiteindelijk eindigt alles wanneer zijn moeder tussenbeide wil komen en het meisje haar dan maar overrijdt waarvoor ze wordt gearresteerd en 9 jaar gevangenisstraf krijgt.
Nadien verneemt de jonge man nog dat een vriendin die op zijn huis lette tijdens zijn afwezigheid een telefoontje van het meisje had gekregen met de vraag of hij thuis was en zij haar verteld had waar hij zich bevond.
De toevallige ontmoeting na 14 jaar bleek dus ook helemaal niet toevallig te zijn...

Je merkt het, heel stichtend is het allemaal niet maar als je denkt alles gezien en gehoord te hebben heeft dit docudrama hier en daar nog wel een waargebeurde verrassing voor je in petto.

Ter info, de afleveringen van deze serie zijn vrij moeilijk te vinden op het internet al worden er wel een deel online aangeboden op website van Lifetime zelf.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
My Crazy Ex