Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

7.8 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/42afleveringen/2021 - 2024 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20212024 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 11 januari 2021.

Een 34-jarige NEET komt om bij het redden van een vreemdeling van een verkeersongeval en reïncarneert in een magische wereld als Rudeus Greyrat, een pasgeboren baby. Met kennis, ervaring en spijt uit zijn vorige leven, belooft Rudeus een bevredigend leven te leiden en zijn fouten uit het verleden niet te herhalen.

Nu begaafd met een enorme hoeveelheid magische kracht en de geest van een volwassen volwassene, wordt Rudeus door zijn nieuwe ouders gezien als een genie in wording. Al snel merkt hij dat hij studeert onder machtige krijgers, zoals zijn zwaardvechter-vader en een magiër genaamd Roxy Migurdia - allemaal om zijn schijnbare talenten aan te scherpen. Maar ondanks zijn onschuldige uiterlijk is Rudeus nog steeds een perverse otaku, die zijn schat aan kennis gebruikt om bewegingen te maken met vrouwen die hij in zijn vorige leven nooit zou kunnen maken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 19
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation.
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation