Murder Under the Friday Night Lights

6.7 / 10
42 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2022 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Murder Under the Friday Night Lights is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 4 januari 2022.

Voor veel kleine steden in heel Amerika is een vrijdagavond doorgebracht onder de verblindende lichten van het plaatselijke voetbalstadion van de middelbare school om het thuisteam toe te juichen naar de overwinning, de lijm die een gemeenschap bij elkaar houdt. Maar wat gebeurt er als de vrijdagavondverlichting uitgaat en het geliefde team van de stad verwikkeld raakt in het centrum van een tragische misdaad? Hoe denkt een gemeenschap die zo toegewijd is aan voetbal met de nasleep ervan - een die hen kan dwingen om ofwel het verwoestende verlies van een van henzelf het hoofd te bieden of anders naar hun dierbare team en spelers te kijken? Een nieuwe serie van ID werpt een onwrikbare blik op de schokkende en tragische gevallen van gevaarlijke obsessies, bruut geweld en zelfs moord rond lokale voetbalteams van middelbare scholen, waardoor de sport die deze gemeenschappen heilig achten, wordt aangetast.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Murder Under the Friday Night Lights.
Murder Under the Friday Night Lights