Mozart in the Jungle

7.7 / 10
30 min
Drama, Komedie, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Amazon staakt Mozart in the Jungle

Amazon heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Mozart in the Jungle stopt na vier seizoenen.

De serie ging over Hailey (Lola Kirke), een hobo-speler, die bij het New York Symphony orkest ging spelen dat ook een nieuwe dirigent kreeg, de nogal excentrieke Rodigro (Gael García Bernal).

We kregen vier seizoenen lang een kijkje achter de schermen bij het orkest. In 2016 won de serie een Golden Globe voor beste komedieserie.

De serie is gebaseerd op de mémoire van Blair Tindall, eveneens getiteld Mozart in the Jungle. De serie vertelde verhalen van seks, drugs en klassieke muziek en liet zien hoe spannend het er achter de schermen van een klassiek orkest aan toe kan gaan.
Vorige aflevering
Dance
Dance
04x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00