Mozart in the Jungle

7.6 / 10
30 min
Drama, Komedie, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Amazon staakt Mozart in the Jungle

Amazon heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Mozart in the Jungle stopt na vier seizoenen.

De serie ging over Hailey (Lola Kirke), een hobo-speler, die bij het New York Symphony orkest ging spelen dat ook een nieuwe dirigent kreeg, de nogal excentrieke Rodigro (Gael García Bernal).

We kregen vier seizoenen lang een kijkje achter de schermen bij het orkest. In 2016 won de serie een Golden Globe voor beste komedieserie.

De serie is gebaseerd op de mémoire van Blair Tindall, eveneens getiteld Mozart in the Jungle. De serie vertelde verhalen van seks, drugs en klassieke muziek en liet zien hoe spannend het er achter de schermen van een klassiek orkest aan toe kan gaan.
Vorige aflevering
Dance
Dance
04x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00