Moonlight

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2007 - 2008 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20072008 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:CBS
Moonlight is een Amerikaanse fantasieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 28 september 2007.

Moonlight gaat over een privédetective Mick, die ook een vampier is. Als hij werkt, Mick moet handelen met de hoogtepunten en laagtepunten van onsterfelijk te zijn, zijn tegenstanders in de onderwereld en zijn verboden liefde voor een sterfelijke.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Moonlight.

Populaire reacties (5)

avatar anonymous
-
15 jan 2012
Ik vond Moonlight 'n geweldig goede serie. Heel erg jammer dat er geen seizoen 2 of meer van gemaakt is/wordt. Ik mis het tot hede toe nog steeds. Wil graag weten hoe het verder gaat met de name lijst van alle vampieren in L.A, hoe het verder zal gaan met de geliefde van Josef, Sarah, en wat er gebeurd is met Caroline. En zo zijn er nog veel meer dingen waar ik nog een groot vraagteken achter heb. Maar ik ben erg blij dat Alex o'Loughlin in de serie Hawaii-5-0 speelt. Ook een geweldig goede serie btw. ;-) Maar hopelijk komt er van Moonlight ooit nog een vervolg en anders een film ofzo. Zou ook geweldig zijn. ;-)
avatar anonymous
-
4 jun 2014
Er moet een tweede seizoen van komen

Vergelijkbare series

Angel
4 stemmen
True Blood
2 stemmen
Lost Girl
2 stemmen
Blood Ties
2 stemmen
Moonlight