Milo Murphy's Law

9.5 / 10
10 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
9.5 / 10
3seizoenen/74afleveringen/2016 - heden
NetwerkDisney Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:10 min2016 - heden
Genres:Animatie
Milo Murphy's Law is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 3 oktober 2016.

De 13-jarige Milo Murphy is positief, enthousiast en maakt van elke situatie het beste. En dat is maar goed ook, hij komt namelijk weleens in ongelukkige situaties terecht. Toch ziet hij het leven als een groot avontuur en is hij blij dat hij de Wet van Murphy mag ervaren. Want uiteindelijk is het toch veel leuker naar om school te rennen achtervolgd door een groep lama’s, dan gewoon de bus te pakken?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 36
Seizoen 2
0 / 37
Seizoen 3
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Milo Murphy's Law.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
8 mrt 2021
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
27 feb 2021
1