Melrose Place (2009)

7.1 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2009 - 2010 
NetwerkThe CW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20092010 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:The CW
Melrose Place (2009) is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première op 8 september 2009.

Melrose Place (2009) speelt zich af in Melrose Place, een appartementencomplex in Los Angeles, waar voornamelijk mensen in hun twintiger jaren wonen. Het begint met de moord op Sydney Andrews, de 40-jarige huisbazin. Zij had vlak daarvoor een affaire met bewoner David Breck, de aantrekkelijke en rebelse zoon van Dr. Thomas Calabro, een oude bekende van Sydney. Hoewel ze van elkaar vervreemd zijn, komen David en Thomas er gezamenlijk achter dat Sydney niet vies was van chantage.
Een andere bewoner is de machtige publicist Ella Simms, die ooit een protegé was van Sydney, totdat verraad hun vriendschap verwoestte. Dit werd verergerd door een uitspatting van Sydney, waarin ze dreigde haar uit huis te zetten en haar carrière te ruïneren. Een andere bewoner die bekend was met Sydney is August 'Auggie' Fitzpatrick, ooit een goede vriend die ze leerde kennen tijdens een AA-bijeenkomst. Met dank aan haar groeide hij uit tot een succesvol chef bij toprestaurant Coal. Toen Sydney weer begon met drinken, verwaterde hun vriendschap.
Andere bewoners zijn Lauren Yung, een student medicijnen die door haar studie flink in de schulden zit, Jonah Miller, een aspirant filmmaker die zich onlangs verloofd heeft met lerares Riley Richmond. Ze worden opgeschud door de komst van Violet Foster, een jongedame die Sydney dood aantreft. David is de hoofdverdachte, maar al snel komt de politie erachter dat vrijwel elke bewoner van Melrose Place motieven heeft om Sydney te vermoorden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Melrose Place (2009).

Vergelijkbare series

90210
2 stemmen
Melrose Place
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Melrose Place (2009)