McMillion$

7.2 / 10
55 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:HBO
McMillion$ is een Amerikaanse documentaire van de zender HBO. De serie ging in première op 3 februari 2020.

Documentaireserie over het bizarre verhaal van een voormalig agent die beveiligingsaccountant werd. Middels een piramidespel stal hij 10 jaar lang miljoenen dollars van McDonald's en bouwde een enorm netwerk op van samenzweerders in de VS. De makers hebben exclusieve archiefbeelden van de FBI-agenten die de zwendel hebben ontmaskerd. We zien bedrijfsleiders van McDonald's, die zelf bedrogen waren. De advocaten die de zaak hebben verdedigd en de daders en mensen die hebben geprofiteerd van het ingewikkelde spel, evenals de individuen die vaak ongewild werden misleid om deel uit te maken van de list komen aan bod.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie McMillion$.

Nieuws (4)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
3 feb 2020
2
Interrogation, Katy Keene, Tommy, Locke & Key, High Fidelity, Intelligence en Hunters (2020) zijn enkele series die in februari in première zullen gaan.
31 jan 2020