Masters of Sex

7.6 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_JanWillemK
-
12 aug 2015 19:16 -
Ray Donovan is samen met Masters of Sex vernieuwd. Beide krijgen een 4e seizoen.
Bron: http://tvseriesfinale.com/tv-show/ray-donovan-masters-of-sex-season-four-renewals-for-showtime-tv-series-37715/
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Roeman
12 aug 2015 19:34
Ik heb het al gezien en het komt in het volgende weekoverzicht te staan. Misschien is het beter als je mij een persoonlijk bericht stuurt, dan lees ik je tips altijd zeker. Bedankt voor deze tip.
Reageer
avatar_Christophe
8
13 sep 2014 11:40 -
Voor mij de verrassing van 2014. Er met lage verwachtingen aan begonnen, maar Sheen, Caplan en Bridges tillen deze serie naar een heel hoog niveau. Je krijgt een inkijk in de levens van je ouders en grootouders. Zo moet het toen voor vele koppels geweest zijn, geloof ik.
Caplan blew me away. Ik kende die actrice enkel van 'The bachelorette", maar zoals zijn Virginia incarneert. Prachtig gewoon. Ik kijk reikhalzend uit naar een tweede seizoen.
Reageer
avatar_gumstarr
8
03 jun 2014 01:03 -
Think Don Draper met z’n snoet begraven in een beflap. Peggy Olson stoeiend met een fel roze op hol geslagen Tarzan. ‘Masters Of Sex’ heeft die fifties Mad Men vibe, alleen is Roger Sterling nu een gynaecoloog en zijn de reclameborden vervangen voor zichzelf bevredigende mensen. “Goeie deal”, hoor ik je denken, maar juich niet te vroeg. ‘Masters Of Sex’ is zeker vermakelijk en heeft dat prettige lome tempo waar ook ‘Mad Men’ van is doorspekt, maar als er een verjaardag zou zijn, dan zit ‘Mad Men’ gewoon aan de tafel van de volwassenen en kan ‘Masters Of Sex’ aan de kindertafel aanschuiven. Niks mis mee natuurlijk en gezien het feit dat Showtime nu al een tweede seizoen van de serie heeft besteld, zien we haar misschien nog wel tot volle wasdom komen.

En dat de serie losjes is gebaseerd op het duo William Masters en Virginia Johnson dat in de jaren ’50 begonnen met baanbrekend onderzoek naar seksualiteit en seksuele ‘abnormaliteiten’. Als je ze heel veel veren in de poeperd zou willen steken, dan zou je zelfs kunnen beweren dat zij de vonk waren in het kruidvat dat ‘seksuele revolutie’ heet. “Nou nou, dat is nogal een boude uitspraak, Gumstarr.”
Reageer
avatar_anonymous
-
30 sep 2013 17:02 -
Bedankt, Karin. Masters of Sex is (heel) sterk geacteerd, intrigerend en interessant. Het is als het ware een ontdekkingsreis die je samen met dr Masters en Virginia Johnson maakt. Het is net als Mad Men een kijkserie, dus geen serie je hoeft te gaan kijken wanneer je meer waarde hecht aan actie, veel plots en dergelijke. Dit is genieten van boeiende personages en karakterontwikkeling. Ray Donovan (die ik zelf wekelijks besproken heb komt er helemaal niet bij in de buurt) en het tweede seizoen van Homeland kunnen hier qua kwaliteit niet aan tippen, althans volgens de heersende opinie van veel critici en ik, persoonlijk, ben het daar mee eens.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_karin1809
01 nov 2016 14:34
Wat ben ik blij dat ik ben gaan kijken. Masters of sex is geweldig. Vond het het eerste seizoen wat veel van hetzelfde. Seizoen 3 was al beter, maar seizoen 4 is geweldig, prachtig, dramatisch! Bedankt voor je tip!
Reageer
avatar_karin1809
9
30 sep 2013 14:17 -
Hmm, ik vond juist Ray Donovan en het tweede seizoen van Homeland geweldig. Ik geef hem een kans. Bij de trailer haakte ik af. Ik hecht altijd wel waarde aan je oordeel, dus ga ik hem vanmiddag eens bekijken
Reageer
avatar_anonymous
-
29 sep 2013 19:49 -
Met zekerheid de beste pilot van de herfst. Ik tip deze als grote kanshebber bij de prijsuitreikingen volgend jaar. Wie houdt van periodeseries als Mad Men en The Americans mag deze eigenlijk niet missen. Nu maar hopen dat Showtime deze kwaliteit vasthoudt, want met Ray Donovan, Dexter en het tweede seizoen van Homeland deden zij het niet zo sterk. Even de vingers gekruist houden, dus
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.