Mary Kills People

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/18afleveringen/2017 - 2019 
NetwerkGlobal
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20172019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Global
Mary Kills People is een Canadese dramaserie van de zender Global. De serie ging in première op 25 januari 2017.

Deze serie speelt zich af in het grijze gebied dat hulp bij zelfdoding is.

Mary Kills People volgt Dr Mary Harris, een alleenstaande moeder en overdag dokter op de spoedeisende hulp, die ook bijklust als een ondergrondse engel des doods - helpt terminaal zieke patiënten die willen sterven op hun eigen voorwaarden. Tot dusver is het Mary gelukt onopgemerkt te blijven, maar de zaken gaan goed en haar dubbelleven wordt gecompliceerd. Als haar geheimen dreigen uit te komen beseft ze dat ze hard zal moeten vechten om te overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mary Kills People.

Nieuws (12)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 8 juli
1
Castle, New Amsterdam (2018), Stranger Things, Orange Is the New Black, Suits of La Casa de Papel, welke serie staat er op jouw nog-te-kijken-lijst voor juli?
za 29 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
di 11 juni

Populaire reacties (1)

8
22 feb 2017
Hier mag nog wel een vervolg op komen.

Vergelijkbare series