Marvin Marvin

3,0 / 10
30 min
Fantasy, Komedie, Kinder
Volg deze serie
3,0 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20122013 (Beëindigd)
Netwerk:Nickelodeon
Marvin Marvin is een Amerikaanse fanatsieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 24 november 2012.

Met in de hoofdrol de internet sensatie Lucas Cruikshank, volgt deze live-action, multi-camera comedy-serie de avonturen van Marvin, een intergalactische Alien tiener met speciale krachten die door zijn ouders naar de Aarde werd gestuurd om hem te beschermen tegen de kwaadaardige indringers op zijn thuisplaneet, Klooton.
Onder de opvoeding van zijn nieuwe menselijke ouders Bob en Liz, probeert Marvin zich onhandig aan te passen aan zijn nieuwe leven op aarde als een typische Amerikaanse tiener. Hij wordt hierbij gehopen door zijn menselijke broers Teri en Henry en zijn ondeugende grootvader, Pop-Pop. Alsof het aanleren voor Marvin om zich menselijk te gedragen al niet moeilijk genoeg was, moeten Marvin en zijn familie ook zijn echte identiteit geheimhouden voor de rest van de wereld, waaronder Teri´s beste vriendin, Brianna.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Marvin Marvin.

Populaire reacties (1)

-
05 jun 2014
dit is zo'n afschuwelijke serie echt een nachtmerrie had nooit gemaakt mogen worden zo slecht is t HELE vreselijke humor en het acteerwerk is gewoon afgrijselijk vooral die hoofdpersonage die buitenaardse homo ofzo ik heb een serie nog nooit zo slecht gevonden als deze het lijkt me ZEER sterk dat er mensen zijn die deze rotzooi leuk vinden?

Vergelijkbare series