Mare of Easttown

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Craig Zobel gaat HBO-serie Mare of Easttown regisseren

Mare of Easttown is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De startdatum van de serie is nog niet bekend.

Een detective in Pennsylvania (gespeeld door de bekende actrice Kate Winslet) onderzoekt in Mare of Easttown een lokale moord in een tijd waarin haar eigen leven afbrokkelt. HBO heeft gisteren gemeld dat Craig Zobel de regisseur en executive producer wordt van de serie, die zeven afleveringen krijgt.

Oorspronkelijk zou Gavin O'Connor dat gaan doen, maar die ziet ervan af en blijft wel uitvoerend producent. Mare of Easttown is geschreven door door Brad Ingelsby. Craig Zobel is vooral bekend om zijn eerdere werk bij The Leftovers, Westworld, American Gods en One Dollar. HBO heeft hem voorlopig voor twee jaar ingehuurd.


Craig Zobel
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Vandaag, 09:00
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1