Mare of Easttown

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Craig Zobel gaat HBO-serie Mare of Easttown regisseren

Mare of Easttown is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De startdatum van de serie is nog niet bekend.

Een detective in Pennsylvania (gespeeld door de bekende actrice Kate Winslet) onderzoekt in Mare of Easttown een lokale moord in een tijd waarin haar eigen leven afbrokkelt. HBO heeft gisteren gemeld dat Craig Zobel de regisseur en executive producer wordt van de serie, die zeven afleveringen krijgt.

Oorspronkelijk zou Gavin O'Connor dat gaan doen, maar die ziet ervan af en blijft wel uitvoerend producent. Mare of Easttown is geschreven door door Brad Ingelsby. Craig Zobel is vooral bekend om zijn eerdere werk bij The Leftovers, Westworld, American Gods en One Dollar. HBO heeft hem voorlopig voor twee jaar ingehuurd.


Craig Zobel
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00