Mare of Easttown

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Craig Zobel gaat HBO-serie Mare of Easttown regisseren

Mare of Easttown is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De startdatum van de serie is nog niet bekend.

Een detective in Pennsylvania (gespeeld door de bekende actrice Kate Winslet) onderzoekt in Mare of Easttown een lokale moord in een tijd waarin haar eigen leven afbrokkelt. HBO heeft gisteren gemeld dat Craig Zobel de regisseur en executive producer wordt van de serie, die zeven afleveringen krijgt.

Oorspronkelijk zou Gavin O'Connor dat gaan doen, maar die ziet ervan af en blijft wel uitvoerend producent. Mare of Easttown is geschreven door door Brad Ingelsby. Craig Zobel is vooral bekend om zijn eerdere werk bij The Leftovers, Westworld, American Gods en One Dollar. HBO heeft hem voorlopig voor twee jaar ingehuurd.


Craig Zobel
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1