Mapp and Lucia (2014)

6.8 / 10
45 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC One
Mapp and Lucia (2014) is een Britse komedieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 29 december 2014.

Het is midden in de zomer in Tilling wanneer Miss Elizabeth Mapp, een vrouw met grote eigendunk, een speciale gast ontvangt. Zoals de geaccepteerde traditie in Tilling betaamt, verhuurt Mapp haar mooie Queen Anne Huis aan mevrouw Emmeline Lucas (voor haar vrienden bekend als Lucia) voor de zomermaanden. Lucia is uit hetzelfde hout gesneden als Elizabeth: ijdel, heerszuchtige, kortom een glorieuze snob.

Lucia is onlangs weduwe geworden en ziet Tilling al de perfecte plek om haar rouwende periode af te sluiten en te reïntegreren in de maatschappij, waarmee ze wordt bijgestaan door haar beste vriendin Georgie Pilson.

Al snel begint de onenigheid tussen de twee. De bewoners van Tilling kunnen alleen maar toekijken hoe de twee dames elkaar proberen af te troeven in een spirale oorlogsvoering op verschillende gebieden. Tilling kan twee van dit soort dames niet aan, laat de strijd beginnen: dat de ergste vrouw mag winnen!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mapp and Lucia (2014).

Vergelijkbare series

Mapp and Lucia (2014)