Malibu Country

6.8 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
6.8 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20122013 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:ABC
Malibu Country is een Amerikaanse comedyserie van de zender ABC. De serie gaat later dit jaar in première.

Op een dag ontdekt Reba Gallagher dat haar man Bobby, een countrymuzieklegende, haar al die jaren bedrogen heeft. Haar wereld stort in elkaar. Ze heeft voor Bobby namelijk haar eigen countrycarrière opgeborgen zodat ze haar kinderen kon opvoeden. Met de scheiding vraagt ze zich af of ze geen grote fout heeft gemaakt en besluit ze een nieuw hoofdstuk aan haar leven te beginnen.

Samen met haar venijnige moeder en haar twee kinderen verhuist ze van Nashville naar het zonnige Californië, namelijk naar een woning in Malibu, het enigste wat nog overblijft van het familiefortuin. Ondanks het feit dat ze met open armen ontvangen wordt door haar nieuwe meer dan vriendelijke buurvrouw Kim en diens zoon Sage, moet Reba toch duidelijk wennen aan de mentaliteit van Californië. Malibu lijkt het tegenovergestelde te zijn van Nashville en Reba voelt zich al gauw een outsider.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Malibu Country.

Vergelijkbare series

Malibu Country