Mad Dogs

7.2 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
7.2 / 10
4seizoenen/14afleveringen/2011 - 2013 
NetwerkSky1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20112013 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Sky1
Mad Dogs is een Engelse dramaserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 10 februari 2011.

Vier veertigers worden uitgenodigd in de villa van een vijfde op Mallorca, maar vinden hun onfortuinlijke gastheer dood drijvend in zijn zwembad. Het had het begin kunnen zijn van een zoveelste Britse detective, maar in Mad Dogs wordt met dat tafereel het startschot gegeven voor een staaltje van die andere stiel waarin de Brittten zo bedreven zijn: zwarte comedy.

Tijdens de speurtocht naar de dader en omstandigheden van de moord wordt er namelijk afgerekend met onderhuidse vetes tussen de mannen, en die komen brutaal naar de oppervlakte. Om gestalte te geven aan de hoofdpersonages werd stevig in de trommel van Life on Mars-acteurs gegrist, wat wil zeggen: lui die het in zich hebben om rotte smeerlappen te spelen. Zie bijvoorbeeld Philip Glenister, Marc Warren en John Simm.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 4
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 2
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mad Dogs.

Populaire reacties (1)

avatar seriefanconny
7
17 aug 2021
Ik heb 2 afleveringen nu gezien. Moest even wennen, is het drama of een thriller. Genoeg vragen na 2 afleveringen om te blijven kijken. Wat ging er aan vooraf? Hoeveel geheimen komen er nog op tafel? En wat is de rol van de politie, wie kan je nog vertrouwen als er zoveel op het spel staat.

Vergelijkbare series

Hustle
2 stemmen
Life on Mars
2 stemmen
Bones
1 stem
Weeds
1 stem
Mad Dogs