Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft clip vrij van Lupin deel drie waarin Assane Diop terug in Parijs is

Netflix heeft een clip vrijgegeven van Lupin deel drie waarin Omar Sy's Assane Diop terug is in Parijs waar het gevaar wacht.

De streamer gaf de clip vrij tijdens het panel van de Franse heist thriller op het Tudum fan evenement afgelopen zaterdag in São Paulo, Brazilië.

In Lupin speelt Omar Sy de rol van professionele dief Assane Diop, de enige zoon van een immigrant uit Senegal die naar Frankrijk is gekomen om een beter leven voor zijn kind te zoeken. Assane's vader wordt erin geluisd voor de diefstal van een dure diamanten ketting door zijn werkgever, de rijke en machtige Hubert Pellegrini, en hangt zichzelf uit schaamte op in zijn gevangeniscel, waardoor de tiener Assane een wees wordt.

Lupin

Vijfentwintig jaar later, geïnspireerd door een boek over de gentleman dief Arsène Lupin die hij van zijn vader had gekregen op zijn verjaardag, gaat Assane op pad om wraak te nemen op de familie Pellegrini. Hij gebruikt zijn charisma en beheersing van dieven, uitvluchten en vermommingen om de misdaden van Hubert te ontmaskeren.

Volgens Netflix' logline voor deel drie: "Nu hij ondergedoken is, moet Assane leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Door het leed dat zij door hem moeten doorstaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de geesten van het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zal zijn plannen op zijn kop zetten."

In de serie spelen ook Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab en Shirine Boutella.

Lupin is bedacht door George Kay en François Uzan voor Netflix en Gaumont Télévision. Ludovic Bernard, Podz en Xavier Gens regisseren.

De originele Franse serie is een hedendaagse bewerking van de romans van de Franse schrijver Maurice LeBlanc, die het personage in 1905 bedacht. De boeken zijn door de jaren heen bewerkt tot tientallen televisieseries en films.

Bekijk de clip van Lupin deel drie hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter 7
Chapter 7
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lupin