Lunatics

6.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Lunatics is een Amerikaanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 19 april 2019.

Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan. Lilley speelt meerdere personages: Jana, een Zuid-Afrikaans lesbische paranormaal begaafde voor huisdieren; Keith, een veteraan die verliefd is op een kassa; Becky, een buitengewoon lange tweeling in haar eerste universiteitsjaar; Gavin, een jongen die bestemd is om de toekomstige graaf van een Engels landgoed te worden; Quentin, een incompetente makelaar in onroerend goed die ervan droomt ooit een beroemde DJ te worden, en Joyce, een verzamelaar en voormalig pornoster.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lunatics.

Nieuws (2)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28