Light As A Feather

7.5 / 10
24 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Light As A Feather krijgt geen derde seizoen

Light As a Feather wordt na twee seizoenen gecanceld door Hulu.

Streamingdienst Hulu heeft Light As a Feather na twee seizoenen gecanceld. Na tegenvallende cijfers voor het tweede seizoen, heeft Hulu de optie voor een derde seizoen laten varen. Er komt nu dus een vroegtijdig einde aan de serie terwijl er al wel creatieve plannen waren gemaakt voor een derde seizoen. Kans is dus groot dat niet alle verhaallijnen evengoed worden afgerond.

Light As A Feather, gemaakt door Lee Fleming Jr., volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Wanneer de meisjes precies zo sterven als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.
Vorige aflevering
…Brave As a Lion
…Brave As a Lion
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sirTruffleheart
23 mrt 2020 13:03 -
Niet heel jammer eerlijk gezegd. Ik heb de boeken gelezen en de serie doet alsof de boeken niet bestaan, om er vervolgens een puinhoop van verhaallijnen van te maken.
Reageer
avatar_TragicError
24 apr 2020 14:52 -
Keek gemakkelijk weg, maar andere kant geen groot gemis
Reageer

Laatste nieuws

Freeform zorgt voor wat extra hitte deze zomer. Ze hebben de startdatums aangekondigd van drie series.
Vandaag, 16:00
Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1