Light As A Feather

7.2 / 10
24 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Light As A Feather komt bij Ziggo Movies & Series

Light As A Feather is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender Hulu. De serie ging in première in oktober 2018.

Het tweede seizoen volgde in juli 2019. In totaal zijn er tot dusver 26 afleveringen verschenen van de serie. Light As A Feather, gemaakt door Lee Fleming Jr., volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een schijnbaar onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Het gaat om een truc waarbij iemand die op de grond ligt wordt opgetild door vier mensen die daarbij enkel hun vingers gebruiken. Wanneer een meisje vervolgens precies zo sterft als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.

Het tweede seizoen van Light As A Feather is vanaf 23 oktober te zien bij Ziggo Movies & Series.

Vorige aflevering
...Brave as a Lion
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5