Light As A Feather

7.4 / 10
24 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Light As A Feather komt bij Ziggo Movies & Series

Light As A Feather is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender Hulu. De serie ging in première in oktober 2018.

Het tweede seizoen volgde in juli 2019. In totaal zijn er tot dusver 26 afleveringen verschenen van de serie. Light As A Feather, gemaakt door Lee Fleming Jr., volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een schijnbaar onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Het gaat om een truc waarbij iemand die op de grond ligt wordt opgetild door vier mensen die daarbij enkel hun vingers gebruiken. Wanneer een meisje vervolgens precies zo sterft als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.

Het tweede seizoen van Light As A Feather is vanaf 23 oktober te zien bij Ziggo Movies & Series.

Vorige aflevering
...Brave as a Lion
...Brave as a Lion
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00