Light As A Feather

7.5 / 10
24 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen Tweede seizoen Light As A Feather eind augustus te zien bij Videoland

De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.

Light As A Feather draait om vijf tienermeisjes, die zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. De overlevenden zoeken uit waarom ze het doelwit zijn van een kwaadaardige kracht. De laatste afleveringen van Light As A Feather verschijnen 20 augustus op Videoland.

De bovennatuurlijke serie ging in 2018 in première bij Hulu en werd dit jaar door de streamingdienst na het tweede seizoen beëindigd. Light As A Feather is gebaseerd op het gelijknamige boek van Zoe Aarsen en is afkomstig van R. Lee Fleming (The Lying Game). De serie is ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Vorige aflevering
...Brave as a Lion
...Brave as a Lion
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03