Light As A Feather

7.5 / 10
24 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen Tweede seizoen Light As A Feather eind augustus te zien bij Videoland

De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.

Light As A Feather draait om vijf tienermeisjes, die zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. De overlevenden zoeken uit waarom ze het doelwit zijn van een kwaadaardige kracht. De laatste afleveringen van Light As A Feather verschijnen 20 augustus op Videoland.

De bovennatuurlijke serie ging in 2018 in première bij Hulu en werd dit jaar door de streamingdienst na het tweede seizoen beëindigd. Light As A Feather is gebaseerd op het gelijknamige boek van Zoe Aarsen en is afkomstig van R. Lee Fleming (The Lying Game). De serie is ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Vorige aflevering
…Brave As a Lion
…Brave As a Lion
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00