Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Light As A Feather in juli bij Hulu

Hulu heeft aangekondigd dat op 26 juli het tweede seizoen zal starten van Light As A Feather, de bovennatuurlijke thrillerserie die gebaseerd is op het boek van Zoe Aarsen.

Light As A Feather, gemaakt door Lee Fleming Jr., volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een schijnbaar onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Wanneer de meisjes echter precies zo sterven als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom de meisjes het doelwit waren en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.

In het vervolg van de serie Light As A Feather zullen Liana Liberato, Haley Ramm en Brianne Tju hun rollen als respectievelijk McKenna, Violet en Alex hernemen. In het tweede seizoen wordt McKenna geplaagd door vreselijke pijnen in haar rug. Ze zou dus een nieuwe ronde van het spel moeten spelen. Maar ze weigert, niet bereid om iemand anders in gevaar te brengen. Als de vloek haar echter van binnenuit begint te vernietigen, moet ze zich wenden tot de enige persoon die haar mogelijk kan helpen. En dat is Violet.

Video on youtube
Vorige aflevering
…Brave As a Lion
…Brave As a Lion
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Light As A Feather