Liar

7.6 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Videoland komt binnenkort met het tweede seizoen van Liar

Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.

De serie Liar, van de makers van The Missing, is een spannende thriller over Laura die een succesvolle chirurg beschuldigd van verkrachting. Haar zoektocht naar de waarheid kost haar meer dan ze had verwacht. In het tweede seizoen belandt ze in de problemen door dat Andrew wordt vermist. Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger en in het tweede seizoen zien we hoe het verder gaat met Laura (Joanne Froggatt, Downton Abbey).


Joanne Froggatt en Katherine Kelly

In het tweede seizoen voegt Katherine Kelly (Cheat) zich bij de cast als Karen Renton die zich vastbijt in de zaak van Laura en Andrew (Ioan Gruffudd, Harrow). Hoe het afloopt kun je vanaf 3 november gaan zien bij Videoland.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
20 okt 2020 10:58 -
Nou Mandy, niet liegen hoor ;) Het eerste seizoen ging op 9 oktober OPNIEUW van start bij Videoland, aangezien de serie daar al eerder te zien is geweest om vervolgens weer verwijderd te worden :)
Reageer
avatar_Mandy1966
20 okt 2020 11:02
Ik heb het aangepast.
Reageer

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00