Liar

7.6 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Videoland komt binnenkort met het tweede seizoen van Liar

Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.

De serie Liar, van de makers van The Missing, is een spannende thriller over Laura die een succesvolle chirurg beschuldigd van verkrachting. Haar zoektocht naar de waarheid kost haar meer dan ze had verwacht. In het tweede seizoen belandt ze in de problemen door dat Andrew wordt vermist. Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger en in het tweede seizoen zien we hoe het verder gaat met Laura (Joanne Froggatt, Downton Abbey).


Joanne Froggatt en Katherine Kelly

In het tweede seizoen voegt Katherine Kelly (Cheat) zich bij de cast als Karen Renton die zich vastbijt in de zaak van Laura en Andrew (Ioan Gruffudd, Harrow). Hoe het afloopt kun je vanaf 3 november gaan zien bij Videoland.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
20 okt 2020 10:58 -
Nou Mandy, niet liegen hoor ;) Het eerste seizoen ging op 9 oktober OPNIEUW van start bij Videoland, aangezien de serie daar al eerder te zien is geweest om vervolgens weer verwijderd te worden :)
Reageer
avatar_Roeman
20 okt 2020 11:02
Ik heb het aangepast.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Vandaag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1