Liar

7.4 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Katherine Kelly in tweede seizoen Liar

Liar is een Britse thrillerserie van de zender ITV. Het eerste seizoen verscheen in september 2017. Momenteel wordt gewerkt aan een tweede seizoen.

Kijkers naar het eerste seizoen van Liar herinneren zich ongetwijfeld hoe de chirurg Andrew (Ioan Gruffudd) onderwijzeres Laura (Joanne Froggatt) had verkracht na een romantische date. Aan het eind van het seizoen kwam hij aan een noodlottig einde. Maar wie of wat verantwoordelijk was voor zijn gewelddadige dood, weten we nog niet.

Actrice Katherine Kelly (bekend van Cheat (2019) speelt de rol van politievrouw Karen Renton in het tweede seizoen van Liar. Zij moet samen met DS Rory Maxwell (Danny Webb) achter de ware toedracht van de moord op chirurg Andrew proberen te komen. ITV heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen van Liar van start zal gaan.


Katherine Kelly
Vorige aflevering
The Marshes
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
1
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6