Liar

7.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Katherine Kelly in tweede seizoen Liar

Liar is een Britse thrillerserie van de zender ITV. Het eerste seizoen verscheen in september 2017. Momenteel wordt gewerkt aan een tweede seizoen.

Kijkers naar het eerste seizoen van Liar herinneren zich ongetwijfeld hoe de chirurg Andrew (Ioan Gruffudd) onderwijzeres Laura (Joanne Froggatt) had verkracht na een romantische date. Aan het eind van het seizoen kwam hij aan een noodlottig einde. Maar wie of wat verantwoordelijk was voor zijn gewelddadige dood, weten we nog niet.

Actrice Katherine Kelly (bekend van Cheat (2019) speelt de rol van politievrouw Karen Renton in het tweede seizoen van Liar. Zij moet samen met DS Rory Maxwell (Danny Webb) achter de ware toedracht van de moord op chirurg Andrew proberen te komen. ITV heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen van Liar van start zal gaan.


Katherine Kelly
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geĆÆnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00