Liar

7.6 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen Liar verschijnt begin oktober op Videoland

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.

Harry en Jack Williams (The Missing) bedachten Liar, die in 2017 in première ging en waarvan begin dit jaar het tweede en laatste seizoen verscheen. De serie was al eens eerder te bekijken op Videoland, in 2018 verscheen namelijk het eerste seizoen. Vanaf 9 oktober is het eerste seizoen van de thrillerserie weer te bekijken bij de streamingdienst.Liar draait om Laura Neilson. De aanvankelijke aantrekkingskracht tussen Laura en Andrew Earlham resulteert in een date die ernstige gevolgen heeft voor het stel, hun vrienden en hun familie als geheimen en leugens worden onthuld. Joanne Froggatt (Downton Abbey) en Ioan Gruffudd (Harrow) vervullen de hoofdrollen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
2
Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische serie Virgin River gaat eind november in première bij Netflix. De serie is al vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 19:42
In november staan er veel mooie (nieuwe) series/programma's op het schema bij de Nederlandse Publieke Omroep.
Gisteren, 17:00
Het Eye-netwerk heeft in november nog vijf terugkerende series op het schema gezet.
Gisteren, 16:00
Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Gisteren, 09:00