Liar

7.6 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Liar vanaf 18 mei bij Videoland

De Britse ITV dramaserie Liar zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. BBC First heeft de serie al uitgezonden.

Het eerste seizoen van de dramaserie Liar zal vanaf 18 mei te zien zijn bij Videoland. Het tweede seizoen dat al aangekondigd is zal in 2019 worden uitgezonden bij ITV en Sundance TV.De serie met Joanne Froggatt (Downton Abbey) en Ioan Gruffudd (Forever (2014) in de hoofdrollen verteld het verhaal van Laura Neilson (Froggatt) en Andrew Earlham (Gruffudd) die op een date gaan met verstrekkende gevolgen. Het eerste seizoen van Liar eindigt met een cliffhanger maar gelukkig zal het tweede seizoen het verhaal verder vertellen.

De psychologische dramaserie is bedacht door Harry en Jack Williams, die ook verantwoordelijk waren voor The Missing. Het eerste seizoen heeft zes afleveringen en was ook al te zien bij BBC First eerder dit jaar. Of BBC First en Videoland ook het tweede seizoen gaan uitzenden is niet bekend.

Embed from Getty Images
Joanne Froggatt (L) en Ioan Gruffudd (R)
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00