Leverage

7.7 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Herstart voor Leverage bij IMDb TV

IMDb TV werkt aan een herstart van de in 2012 beëindigde serie Leverage. Noah Wyle zal de hoofdrol spelen, vier van de originele castleden keren terug in hun rol.

IMDb TV werkt aan een herstart van Leverage uit 2008. De Amerikaanse misdaadserie eindige in 2012 met een vijfde seizoen. Leverage volgt een groep high-tech inbrekers die stelen van rijke criminelen en corrupte industriëlen. Waar in de voorgaande seizoenen voornamelijk wraak centraal staat, staan in de herstart vooral de misdaden die goedgemaakt moeten worden centraal.

Noah Wyle (The Red Line) zal de hoofdrol gaan spelen in het dertiendelige seizoen. Beth Riesgraf (Criminal Minds) zal terug keren als de ervaren dief Parker, Gina Bellman (Bulletproof) als zwendelaarster Sophie Devereaux, Christian Kane (Almost Paradise) als krachtpatser Eliot Spencer en Aldis Hodge (City on a Hill) als computerdeskundige Alec Hardison.

Embed from Getty Images
Noah Wyle
Vorige aflevering
The Long Goodbye Job
The Long Goodbye Job
05x15
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Dutchfrank
26 apr 2020 13:19 -
Leuk zeg, ik baalde destijds dat deze serie stopte.
Reageer

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00