Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Leverage gecanceld

Na de beslissing lang uitgerekt te hebben, heeft TNT nu echt de stekker uit Leverage gehaald. Dit slechts vier dagen voor de seizoensfinale van seizoen vijf.

Het nieuws komt twee weken nadat Devlin een brief publiceerde voor de fans dat hij en co-creator John Rogers hebben beslist dat zij de finale van seizoen vijf zouden laten eindigen zoals zij hadden voorzien dat de serie zou moeten eindigen. Voor het geval er geen zesde seizoen zou komen.

De finale voor seizoen vijf wordt uitgezonden op 25 december op TNT. Dit zal dus de laatste aflevering zijn.
Vorige aflevering
The Long Goodbye Job
The Long Goodbye Job
05x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
22 dec 2012 19:55 -
Heel erg jammer dat de serie geen 6de seizoen krijgt. Zou wel leuk zijn als RTL5 door zou gaan met uitzenden van het 3de seizoen.
Reageer
avatar_anonymous
04 maa 2013 09:32 -
Ik vind dat deze serie niet de aandacht in Nederland heeft gekregen die het verdiend. Persoonlijk vind ik het een geweldige serie. Wat ik bijzonder jammer vind is dat ik blijkbaar alleen seizoen 1 in Nederland kan bestellen. (rest is import)
Reageer
avatar_Kim69
05 maa 2014 12:52 -
Hier is in Nederland inderdaad weinig aandacht aan besteed terwijl ik het altijd echt een enorm leuke serie vond om te kijken. Heel jammer dat deze serie gestopt is en andere prutseries wel seizoen na seizoen doorgaan en enorm veel aandacht krijgen!
Reageer
avatar_seriefanconny
28 jul 2014 22:09 -
Een leuke serie, vooral de interactie tussen de spelers. Uiteraard is alles over de top, ongeloofwaardig. Maar ach, wel vermakelijk. Verstand op nul en lekker genieten van de deze serie.
Reageer
Leverage