Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Uitslag People's Choice Awards

Gisterenavond waren de People's Choice Awards, en naast de categorieën films en muziek was er ook de categorie tv-series. Hieronder vind je de winnaars in elke categorie van de categorie TV-series.

Favorite Network TV Comedy: The Big Bang Theory

Favorite Network TV Drama: Grey's Anatomy

Favorite Cable TV Comedy: Awkward.

Favorite Cable TV Drama: Leverage

Favorite Premium Cable TV Show: True Blood

Favorite TV Crime Drama: Castle

Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Show: Supernatural

Favorite Comedic TV Actor: Chris Colfer

Favorite Comedic TV Actrice: Lea Michele

Favorite Dramatic TV Actor: Nathan Fillion

Favorite Dramatic TV Actrice: Ellen Pompeo

Favorite TV Fan Following: Supernatural

Favorite New TV Comedy: The New Normal

Favorite New TV Drama: Beauty and the Beast

MijnSerie heeft ook een eigen competitie, met de categorien 'Beste nieuwe serie', 'Beste drama serie' en 'Beste comedy serie'. Heb jij al gestemd? Zo niet, dan kun je dat hier doen. Je maakt dan kans op één van de tien Fan-accounts!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
21 apr 2013 23:23 -
Hoera voor Awkward, mooi op tijd zo met de start van S3 :)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Gisteren, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00