Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lethal Weapon krijgt twee extra afleveringen bij FOX

FOX heeft twee extra afleveringen van Lethal Weapon besteld, waardoor het derde seizoen van het actiedrama vijftien afleveringen bevat.

Damon Wayans zal nog in deze afleveringen verschijnen, ondanks dat hij vorige week heeft aangekondigd dat hij de serie zou verlaten na het voltooien van de opnamen van aflevering dertien van het derde seizoen.

De producenten hebben Damon Wayans beloofd het opnameschema te zullen aanpassen, zodat het geen extreme vermoeidheid zal veroorzaken voor de acteur of een ernstige impact zal hebben op zijn gezondheid. Wayans is vervolgens akkoord gegaan met de extra afleveringen. Ook meldt Deadline dat hij de deur niet volledig heeft gesloten voor een mogelijk vierde seizoen als de serie door FOX wordt vernieuwd.

Embed from Getty Images
Damon Wayans

Damon Wayans zei vorige week in december te willen stoppen met acteren in Lethal Weapon om persoonlijke redenen. In een video-interview meldde hij dat de 16-urige werkdagen en het feit dat hier een "58-jarige diabetes-patiënt aan het woord is” hem tot het besluit hadden gedwongen. Wayans zei ook dat zijn werk voor de politieserie te veel druk op zijn privéleven legt, waarbij hij opmerkte dat zijn dochter en moeder allebei recente operaties ondergingen, maar dat hij niet bij hen kon zijn vanwege het filmen.

Zie ook het artikel Damon Wayans stopt met acteren in Lethal Weapon dat MijnSerie op 4 oktober publiceerde.
Vorige aflevering
The Spy Who Loved Me
The Spy Who Loved Me
03x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_renzoroy
13 okt 2018 13:33 - 13 okt 2018 13:34
Verkeerde foto dude. Dat is Damon Wayans Jr. haha. Zijn zoon.
Reageer
avatar_Bluts
13 okt 2018 16:55 -
Is aangepast hoor, was inderdaad zijn zoon :-)
Reageer
avatar_TragicError
15 okt 2018 13:25 -
Op zich legitieme redenen om te stoppen. Dat had hij ook aan het einde seizoen 2 kunnen aangeven.
Reageer
Lethal Weapon