Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Lethal Weapon gecanceld door FOX

Lethal Weapon, de serie die het moeilijk heeft gehad tijdens de eerste drie seizoenen, wordt uit zijn lijden verlost. De serie krijgt geen vierde seizoen van FOX.

Lethal Weapon startte oorspronkelijk met Clayne Crawford en Damon Wayans als een leuk gezellig politieduo, maar gaandeweg bleken er scheuren te komen. Dat heeft geleid tot het ontslag van Crawford. Seizoen drie ging door met Sean William Scott die Crawford verving. Maar Wayans kondigde aan dat ook hij ermee zou gaan stoppen. Dat gecombineerd met een sterke teruggang van kijkcijfers heeft geleid tot het niet verrassende cancelen van de serie.



Het derde seizoen trok 3 miljoen kijkers. Dat is 1 miljoen minder dan het tweede seizoen en zelfs 3,5 miljoen kijkers minder dan het eerste seizoen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film met onder anderen Danny Clover en Mel Gibson in de hoofdrollen. Het derde seizoen eindigde in februari 2019.

Is het terecht dat de serie na drie seizoenen is gecanceld?



Vorige aflevering
The Spy Who Loved Me
The Spy Who Loved Me
03x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_thales
12 Mei 2019 18:01 -
Het was een saaie serie dus ja terecht gecanceled
Reageer
avatar_eentje
13 Mei 2019 00:36 -
Ik vond de serie best vermakelijk. Ik was blij verrast met de toevoeging van sean william scoot aan de serie ik zie hem nog steeds als stiffller. Jmmr dat de serie stipt. Had er al rekening mee gehouden
Reageer
avatar_elixer
13 Mei 2019 11:45 -
ik vind het juist wel leuk nu zit er tenminste een goed verhaal in dat had ik in het begin juist niet echt jammer dat hij niet verder gaat.
Reageer
avatar_anonymous
13 Mei 2019 11:48 -
Geen grote ramp, maar had best nog een vierde seizoen willen zien.
Reageer
Lethal Weapon