Last Hope

6.3 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
1seizoenen/26afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Tokyo MX
Last Hope is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 28 maart 2018.

In het jaar 2031 op de dag dat de Xianglong Crisis gebeurde, stond Leon Lau in het middelpunt van alle gebeurtenissen. De Quantum Reactor, een next-gen energie opwekker, faalt rampzalig met als gevolg het vrijkomen van een onbekende energie. Hierdoor verandert de wereldwijde leefomgeving compleet van de een op de andere dag. Levende dingen (behalve mensen) en machines, met de nieuwe organismen B.R.A.I. in het bijzonder zijn elk op hun eigen manier geëvolueerd. Hierdoor staat de mensheid op het punt van uitsterven. De mensheid vecht tegen de zowel organische als mechanische B.R.A.I. met M.O.E.V. units.

Zeven jaar later is Xianglong herboren als de versterkte stad Neo Xianglong. De inmiddels verbannen Leon Lau leeft in de wildernis aan de rand van de stad. Hij leeft daar met Chloe Lau onder een 'familie pact' en doet zijn eigen onderzoek om de B.R.A.I. te bestrijden. De vreemde Leon en drukke Chloe leven van dag tot dag en proberen het verleden te vergeten. Maar door de enorm snelle evolutie van de B.R.A.I. komt het gevaar onverbiddelijk steeds dichter bij..
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Last Hope.

Populaire reacties (1)

avatar TnTNL
3
16 nov 2018
Oeh, niks voor mij. Combinatie van computer animatie en tekenfilm, met, wat mij betreft nét iets te veel, fantasie gaat hem niet worden.
Last Hope