Kojak (2005)

7.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2005 - 2005 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20052005 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:USA Network
Kojak (2005) is een Amerikaanse dramaserie van de zender USA. De serie ging in première op 25 maart 2005.

Kojak (2005) is een remake van de Kojak die uitgezonden werd in 1973. Acteur Ving Rhames speelde de rol van inspecteur Kojak.

In het 13e politiedistrict van New York is inspecteur Theo Kojak aangesteld als het hoofd van de rechercheafdeling Manhatten South. Kojak is een opvallende verschijning, hij is kaal en heeft regelmatig een lolly in zijn mond. De lolly is een substituut voor de sigaretten, waar Kojak vanaf probeert te komen. Wat echter belangrijker is dat Kojak onomkoopbaar is en voor resultaten zorgt. Dat hij daarbij wel eens een eigen draai aan de regels geeft, wordt hem vergeven. De favoriete uitspraak van de inspecteur is: “Who loves ya, baby?”, als hij weer eens een crimineel heeft ingerekend. Kojak heeft geen prettig humeur, hij is cynisch en snauwt regelmatig zijn ondergeschikten af. Met name detective Stavros moet het ontgelden, maar ook de rechercheurs Saperstein en Rizzo krijgen hun portie. Het meest gesteld is Kojak op rechercheur Bobby Crocker die nauw met hem samenwerkt. Kojak is trots op zijn Grieks-Amerikaanse afkomst al is hij in zijn doen en laten volledig Amerikaans. Hoofdinspecteur Frank McNeil heeft de ondankbare taak om de soms grillige Kojak in het gareel te houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Vergelijkbare series

Kojak (2005)