Knightfall

7.6 / 10
43 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Knightfall start in maart

Knightfall is een Amerikaanse historische actieserie van de zender History. De serie ging van start in 2017. De zender heeft gemeld dat het tweede seizoen op 25 maart zal beginnen.

Knightfall speelt zich af in de middeleeuwen en gaat over Tempelier-leider Sir Landry, een strijder die ontmoedigd is door het falen van de Tempeliers in het Heilige Land. De groep gaat niettemin weer heftig aan de slag, na het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.

Mark Hamill maakt zijn serie-debuut naast hoofdrolspeler Tom Cullen in het acht afleveringen tellende tweede seizoen. Hamill speelt het nieuwe personage Talus, een door strijd geharde Knight Tempelier-veteraan die de taak heeft om de volgende generatie mannen voor te bereiden om met trots het iconische rode kruis op hun borst te dragen en 'Gods beulen' te worden.

Terugkerende acteurs zijn Ed Stoppard (The Crown) als koning Philip IV van Frankrijk, Pádraic Delaney als Gawain, Simon Merrells als Tancrede, Julian Ovenden als William DeNogaret en Jim Carter als Paus Bonifatius VIII. Knightfall is een A + E Studios-productie in samenwerking met The Combine. Aaron Helbing (The Flash (2014) is showrunner en uitvoerend producent.

Vorige aflevering
As I Breathe, I Trust the Cross
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00