Knightfall

7.6 / 10
43 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Knightfall start in maart

Knightfall is een Amerikaanse historische actieserie van de zender History. De serie ging van start in 2017. De zender heeft gemeld dat het tweede seizoen op 25 maart zal beginnen.

Knightfall speelt zich af in de middeleeuwen en gaat over Tempelier-leider Sir Landry, een strijder die ontmoedigd is door het falen van de Tempeliers in het Heilige Land. De groep gaat niettemin weer heftig aan de slag, na het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.

Mark Hamill maakt zijn serie-debuut naast hoofdrolspeler Tom Cullen in het acht afleveringen tellende tweede seizoen. Hamill speelt het nieuwe personage Talus, een door strijd geharde Knight Tempelier-veteraan die de taak heeft om de volgende generatie mannen voor te bereiden om met trots het iconische rode kruis op hun borst te dragen en 'Gods beulen' te worden.

Terugkerende acteurs zijn Ed Stoppard (The Crown) als koning Philip IV van Frankrijk, Pádraic Delaney als Gawain, Simon Merrells als Tancrede, Julian Ovenden als William DeNogaret en Jim Carter als Paus Bonifatius VIII. Knightfall is een A + E Studios-productie in samenwerking met The Combine. Aaron Helbing (The Flash (2014) is showrunner en uitvoerend producent.

Vorige aflevering
As I Breathe, I Trust the Cross
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00