Knightfall

7.6 / 10
43 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Knightfall start in maart

Knightfall is een Amerikaanse historische actieserie van de zender History. De serie ging van start in 2017. De zender heeft gemeld dat het tweede seizoen op 25 maart zal beginnen.

Knightfall speelt zich af in de middeleeuwen en gaat over Tempelier-leider Sir Landry, een strijder die ontmoedigd is door het falen van de Tempeliers in het Heilige Land. De groep gaat niettemin weer heftig aan de slag, na het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.

Mark Hamill maakt zijn serie-debuut naast hoofdrolspeler Tom Cullen in het acht afleveringen tellende tweede seizoen. Hamill speelt het nieuwe personage Talus, een door strijd geharde Knight Tempelier-veteraan die de taak heeft om de volgende generatie mannen voor te bereiden om met trots het iconische rode kruis op hun borst te dragen en 'Gods beulen' te worden.

Terugkerende acteurs zijn Ed Stoppard (The Crown) als koning Philip IV van Frankrijk, Pádraic Delaney als Gawain, Simon Merrells als Tancrede, Julian Ovenden als William DeNogaret en Jim Carter als Paus Bonifatius VIII. Knightfall is een A + E Studios-productie in samenwerking met The Combine. Aaron Helbing (The Flash (2014) is showrunner en uitvoerend producent.

Vorige aflevering
As I Breathe, I Trust the Cross
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Acteur Tony Hale, bekend van Veep, krijgt een hoofdrol in The Mysterious Benedict Society. Dat is een nieuwe dramaserie van Hulu, gebaseerd op de roman van Trenton Lee Stewart.
Vandaag, 16:00
No Offence is een Britse politieserie van de zender Channel 4. Het derde seizoen bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 15:00
Als je niet genoeg kan krijgen van de langlopende procedurele serie Law & Order: Special Victims Unit zit je de komende drie jaar goed bij NBC.
Vandaag, 14:30
De cast van het tiende seizoen van America Horror Story is bekend. De cast bevat oude bekende, maar ook een nieuwkomer.
Vandaag, 14:00
1
De Chicago franchise legt NBC geen windeieren. Het Peacock netwerk heeft de series vernieuwd met meerdere seizoenen.
Vandaag, 13:36
1
Power Book II: Ghost werd vorig jaar al aangekondigd. Het derde deel, Power Book III: Raising Kanan, is nu ook aangekondigd.
Vandaag, 13:00