Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Knightfall start in maart

Knightfall is een Amerikaanse historische actieserie van de zender History. De serie ging van start in 2017. De zender heeft gemeld dat het tweede seizoen op 25 maart zal beginnen.

Knightfall speelt zich af in de middeleeuwen en gaat over Tempelier-leider Sir Landry, een strijder die ontmoedigd is door het falen van de Tempeliers in het Heilige Land. De groep gaat niettemin weer heftig aan de slag, na het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.

Mark Hamill maakt zijn serie-debuut naast hoofdrolspeler Tom Cullen in het acht afleveringen tellende tweede seizoen. Hamill speelt het nieuwe personage Talus, een door strijd geharde Knight Tempelier-veteraan die de taak heeft om de volgende generatie mannen voor te bereiden om met trots het iconische rode kruis op hun borst te dragen en 'Gods beulen' te worden.

Terugkerende acteurs zijn Ed Stoppard (The Crown) als koning Philip IV van Frankrijk, Pádraic Delaney als Gawain, Simon Merrells als Tancrede, Julian Ovenden als William DeNogaret en Jim Carter als Paus Bonifatius VIII. Knightfall is een A + E Studios-productie in samenwerking met The Combine. Aaron Helbing (The Flash (2014) is showrunner en uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Road to Chartres
02x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst