Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Roel Reiné regisseert afleveringen van Knightfall

De Nederlandse regisseur Roel Reiné draait dit najaar een aantal afleveringen van de History Channel-dramaserie Knightfall.

Een van de hoofdrollen in het tweede seizoen wordt gespeeld door Mark Hamill, vooral bekend als Luke Skywalker in de Star Wars-films. De serie, waarvan onlangs een tweede seizoen werd besteld, vertelt over de opkomst en ondergang van de kruisridderorde van de Tempeliers.

Hamill speelt de rol van een oude Tempelier die na een gevangenschap van tien jaar in het Midden-Oosten terugkeert naar Frankrijk en een nieuwe generatie ridders gaat opleiden. Roel Reiné is verantwoordelijk voor twee afleveringen van het nieuwe seizoen. De opnames van de serie vinden dit najaar plaats in Praag.

6405 RoelReine2
Roel Reiné

Het tweede seizoen van Knightfall zal in het voorjaar van 2019 bij History Channel te zien zijn. Het is de tweede grote Engelstalige serie waar Roel Reiné aan mee werkt. In augustus stond hij op de set van de nieuwe Netflix-serie Wu Assassins.

Zie ook het artikel tweede seizoen voor Knightfall met verrassende nieuwe castleden dat MijnSerie op 14 augustus publiceerde.
Vorige aflevering
While I Breathe, I Trust the Cross
While I Breathe, I Trust the Cross
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
11 okt 2018 08:25 -
De link in het artikel verwijst naar een ander nieuwsbericht. Er wordt verwezen naar een nieuwsbericht van de serie Gotham.
Hier de goede link: https://www.mijnserie.nl/knightfall-history/nieuws/6054-tweede-seizoen-voor-knightfall-met-verrassende-nieuwe-castleden-/

Verder ken ik Roel Reiné ook niet.. Maar dat heb ik met de meeste regiseurs. Er zijn er maar een aantal die ik uit mijn hoofd kan opnoemen.
De serie staat wel al enige tijd in mijn "nog te kijken" lijst maar ik denk dat ik sowieso even wacht totdat er óf meer seizoenen zijn, óf de serie tot een einde is gekomen.
Reageer
avatar_Bluts
11 okt 2018 09:17 -
Beste JanWillemK, dank voor je opmerking. De link is aangepast.
Reageer
Knightfall