Kitchen Confidential

6,0 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2005 - 2006 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20052006 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:FOX
Kitchen Confidential is een Amerikaanse comedyserie van de zender Fox. De serie ging in première op 19 september 2005.

Kitchen Confidential gaat over chef Bourdain. Hij is een jonge en zeer getalenteerde kok die na een bewogen periode zijn weg probeert terug te vinden in de gastronomische wereld.

Drugs, ontelbare relaties en liters alcohol liggen aan de basis van zijn mislukte carrière. Onverwachts krijgt Bourdain echter de kans om het exclusieve restaurant 'Nolita' te heropenen. Pino, de eigenaar van het restaurant stelt echter één voorwaarde: chef Bourdain krijgt amper 48 uur de tijd om het geschikte personeel te vinden én een verbluffend menu samen te stellen. Dit wordt zeker en vast geen sinecure. Bourdain ziet geen andere keuze dan zijn losbollige vrienden Seth, Teddy en Steven hem te laten assisteren. Dat trio zorgt samen met chef Bourdain en de eigenzinnige serveerster Mimi voor hilarische taferelen in 'Kitchen Confidential'.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kitchen Confidential.

Vergelijkbare series