Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nina Sosanya en Edward Bluemel in tweede seizoen Killing Eve

Nina Sosanya en Edward Bluemel in tweede seizoen Killing Eve

BBC America's dramaserie Killing Eve breidt de cast uit voor het tweede seizoen.
Embed from Getty Images
Nina Sosanya

Nina Sosanya (Good Omens) en Edward Bluemel (A discovery of Witches) zullen in de serie te zien zijn. Sandra Oh (Grey's Anatomy), Jodie Comer (The White Princess) en Fiona Shaw (Harry Potter) keren terug. Julian Barratt (Mindhorn) zal gastster worden. Het tweede seizoen van de serie, geproduceerd door Sid Gentle Films Ltd en gebaseerd op de Codename Villanelle-romans van Luke Jennings, wordt momenteel op diverse plaatsen in Europa opgenomen.

Embed from Getty Images
Edward Bluemel

Killing Eve draait om Villanelle (Jodie Comer), een psychopathische huurmoordenares, en Eve Polastri (Sandra Oh), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje past niet bij haar dromen om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek, in een legendarisch spel van kat en muis.

In juni maakte de NPO bekend het eerste seizoen van de serie Killing Eve vanaf 21 augustus uit te gaan zenden in Nederland. Later werd 27 augustus genoemd, maar inmiddels is de serie even helemaal van de kalender gehaald. De NPO meldt dat de serie dit jaar nog te bekijken zal zijn, maar heeft nog steeds geen concrete datum.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Rob7b
16 augustus 2018, 18:18
Ik heb me door de eerste serie heen geworsteld en zal serie 2 met plezier aan mij voorbij laten gaan.
0
Log in om een reactie achter te laten