Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen is laatste voor Killing Eve

Killing Eve eindigt met seizoen vier in 2022, BBC America ontwikkelt wellicht een aantal potentiële spin-offs.

Killing Eve zal in 2022 gaan eindigen met het uitgestelde vierde seizoen. Maar daarmee hoeft het nog niet helemaal het einde te zijn van de populaire misdaadserie.

De kat-en-muisthriller, met Jodie Comer en Sandra Oh in de hoofdrol, zal begin deze zomer beginnen met het filmen van seizoen vier in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa, en het allerlaatste seizoen van acht afleveringen gaat in 2022 van start.

Het netwerk- en productiebedrijf heeft geen specifieke spin-off ideeën bekendgemaakt en bronnen suggereren dat er niets in de firma's pijplijn zit, maar het is duidelijk dat het eigendom van AMC Networks erop gebrand is om het Killing Eve- universum uit te breiden. Er zijn tal van personages die kunnen worden afgesplitst - het is hoogst onwaarschijnlijk dat Comer of Oh een zelfstandige spin-off zouden vormen - waaronder The Twelve, de schimmige organisatie die banden heeft met Villanelle, of The Bitter Pill, een groep onderzoeksjournalisten die Polastri helpen met het onderzoek. Een aantal kijkers heeft ook opgeroepen tot een spin-off met verschillende Villanelle-protégées - zoals de jonge moordenaar Felix, met wie ze samen als clown verkleed ging.


(Achter van L-R) Sally Woodward Gentle, Emerald Fennell, (Voor L-R) Sandra Oh, Fiona Shaw, en Jodie Comer

"We zijn ongelooflijk gezegend om met buitengewone mensen te werken gedurende alle seizoenen van Killing Eve ", zei uitvoerend producent Sally Woodward Gentle. “Van de magische Phoebe tot de verrukkelijke Emerald, Suzanne en nu Laura, aangevoerd door de superkrachten van Sandra, Jodie, Fiona en Kim, en met briljant getalenteerde regisseurs en crew. Niemand wist wat een avontuur we begonnen en er komt nog zoveel meer. Zet je schrap!"
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Killing Eve