Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Killing Eve eind oktober te zien bij Videoland

Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.

Het derde seizoen van Killing Eve ging afgelopen april in première bij BBC. Het seizoen is inmiddels al te bekijken bij NPO Plus, maar zal vanaf 26 oktober ook te zien zijn bij Videoland. BBC werkt al aan een vierde seizoen van de thrillerserie, maar de opnames daarvan werden begin dit jaar uitgesteld.

In het derde seizoen voegt onder andere Harriet Walter zich bij de cast als Dasha Duzran, de vroegere opleider van Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster). Villanelle is een psychopathische huurmoordenares die in de ban is van de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen, Eve (Sandra Oh, American Crime). Killing Eve ging in 2018 in première en werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag). De serie is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings. Suzanne Heathcote (Fear The Walking Dead) diende als showrunner voor het derde seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Christophe
18 nov 2020 13:33 - 22 sep 2021 04:49
Onwaarschijnlijk dat ik deze serie in België niet kan streamen... met abonnementen bij Amazon Prime, Netflix, Apple tv+, Starzplay, Disney+ en Streamz+ en dan lukt het nog niet! Het eerste seizoen zag ik toevallig op de reguliere televisie, maar daarna... niks meer. Verdwenen.

Waarom staat niet alles gewoon online te koop? Het product bestaat. Het is ondertiteld in jouw taal. Het heeft een prijs. Iedereen mag het kopen. Maar jij niet. Jij bent een Belg. Sorry, jij niet.

O, en ik heb geen DVD speler. Ik geloof niet in DVD spelers. Niet nadat ik de voorbije tien jaar talloze series heb moeten onderbreken omdat er 'een schijfje beschadigd was'.
Reageer
avatar_anonymous
18 nov 2020 13:41
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Weet niet hoe jouw Engels is en of je echt ondertitels nodig hebt, maar ik heb hem gewoon op de BBC gekeken.
Reageer
avatar_BlackBiker
19 nov 2020 12:23
Als het een regio issue is, zodat je vanuit België iets niet kunt bekijken, kan je ook overwegen om met een VPN programmaatje te gaan werken. Dan kan je simuleren alsof je vanuit een ander land internet en lukt het vaak wel.
Reageer
avatar_renzoroy
18 nov 2020 16:09 -
Bij bol.com zijn alle 3 de seizoenen op dvd te verkrijgen. Moet je toch maar een dvd speler kopen, zijn niet meer zo duur. Zelf heb ik nooit beschadigde schijfjes gehad en ik heb bijna 2000 dvd's/blurays op zolder staan. Misschien geen speler van de action o.i.d. halen ;)
Reageer
Killing Eve