Killing Bites

7,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Killing Bites is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 13 januari 2018.

De matige student Yuya Nomoto ontmoet een mysterieus meisje genaamd Hitomi nadat zijn kenissen hem vragen om rond te rijden om meisjes op te pikken met geweld. Hitomi slacht ze allemaal af behalve Yuya, die geschrokken is om haar te zien veranderen in een beest en haar te zien vechten met een leeuwmonster op een afgelegen plek. Deze vreemde mensen zijn "Brutes", vechters die zijn gemaakt om het brein van mensen en de tanden van beesten te combineren met machtige bedrijven die wedden op de uitkomst van hun duels. Hitomi is een das, welke de meest onverschrokken van alle dieren wordt genoemd en is aangewezen om bij Yuya te blijven voor zijn bescherming. De "Killing Bites" gevechten zijn sinds de oudheid ook de beslissende keerpunten in de Japanse economie geweest.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Killing Bites.