Kaleido Star

7,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7,0 / 10
3seizoenen/51afleveringen/2003 - 2006 
NetwerkSUN TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20032006 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:SUN TV
Kaleido Star is een Japanse animeserie van de zender Sun TV. De serie ging in première op 3 april 2003.

Als een getalenteerde jonge acrobaat droomde Sora ervan een podium te delen met de artiesten van Kaleido Stage, een wereldberoemd circus dat sierlijke acrobatiek, oogverblindende kostuums en stunts combineert die het publiek op het puntje van hun stoel houden. Ze verhuist van Japan naar Californië om auditie te doen voor de show, in de hoop op een dag te genieten van de glitter en glamour.

Het zal echter niet eenvoudig zijn om haar plaats in zo'n competitieve wereld te vinden. Sora zal bloed, zweet en tranen vergieten op haar pad om een ​​artiest te worden, gedreven door de vrienden die ze onderweg maakt. Natuurlijk zullen er ook rivalen en andere individuen zijn die niet geloven dat Sora heeft wat nodig is om zo helder te schijnen als Kaleido Stage haar nodig heeft.

Sora zal deze beproevingen en beproevingen moeten doorstaan ​​in haar zoektocht om een ​​ster te worden en het respect verdienen van zowel degenen die twijfelen aan haar capaciteiten als degenen die door haar worden bedreigd. Zie hoe Sora door de felle lichten vliegt in Kaleido Star!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kaleido Star.
Kaleido Star