Ju-On: Origins

5.7 / 10
30 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Grudge-serie Ju-On: Origins begin juli op Netflix

Begin juli verschijnt er een Netflix-serie van de Ju-On-franchise, ook bekend als The Grudge. De streamingdienst bracht een trailer van Ju-On: Origins naar buiten.

De legendarische Japanse horrorfranchise Ju-On krijgt een serie op Netflix, genaamd Ju-On: Origins. De Japanse horrorserie verschijnt 3 juli op de streamingdienst. Yoshiyoshi Arakawa (Jûhan Shuttai), Kuroshima Yuina (The Girl Who Leapt Through Time) en Ririka (Mushishi) vervullen een rol in de serie.

De Netflix Original-serie Ju-On: Origins keert terug naar het verhaal uit de franchise, wat gebaseerd is op een verhaal dat angstaanjagender is dan fictie. Kunnen de mensen die in een huis worden achtervolgd, aan zijn vloek ontsnappen? En wat voor grimmig incident deed zich in het verleden voor in dit vervloekte huis? Bekijk hieronder de trailer van Ju-On: Origins die Netflix uitbracht.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
14 mei 2020 11:26 -
Ik vond de laatste Grudge film tenenkrommend slecht en zie echt niet welke originele invalshoek ze hier nog voor kunnen bedenken. Ik denk dat ik deze oversla.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00