Jim Henson's The Storyteller

7.8 / 10
25 min
Fantasy
Volg deze serie
7.8 / 10
2seizoenen/13afleveringen/1988 - 1991 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19881991 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Channel 4
Jim Henson's The Storyteller is een Britse fantasieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 15 mei 1988.

"Toen mensen hun verleden vastlegden in sprookjes, er het heden mee verklaarden en met sprookjes de toekomst voorspelden werd de beste plek bij het haardvuur vrijgehouden voor... de sprookjesverteller". Met deze woorden introduceert de verteller van oude volksverhalen zichzelf aan het begin van iedere aflevering. De oude sprookjesverteller zit samen met zijn hond, aan wie hij zijn verhalen vertelt, bij het haardvuur van een oud kasteel. In enkele afleveringen nemen beiden ook deel aan het verhaal. De serie is gebaseerd op bestaande maar minder bekende verhalen uit Europa en Rusland. Opvallend detail is dat in alle verhalen het getal drie een belangrijke rol inneemt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jim Henson's The Storyteller.
Jim Henson's The Storyteller