Jane By Design

7.6 / 10
45 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20122012 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:Freeform
Jane By Design is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC Family. De serie ging in première op 3 januari 2012.

Jane By Design volgt het leven van Jane. Jane is een tiener die een baan bij een hip retail bedrijf krijgt als het bedrijf een fout maakt door haar te verwarren met een volwassenen. Jane komt er snel achter dat het moeilijk te combineren valt als een middelbare school student en als assistent van het mode bedrijf. Dit allemaal om haar ware identiteit geheim te houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jane By Design.

Populaire reacties (4)

avatar TM1993
9
13 dec 2015
Zo'n leuke serie! Vooral hoe Jane omgaat met problemen en stressmomenten op haar werk & natuurlijk de vriendschap van Jane & Billy. Er zitten een paar hele grappige momenten in. Alleen al om die twee vind ik het echt heel jammer dat deze serie al na 1 seizoen is gestopt.
avatar Tayricha
8
29 okt 2013
Ik vind het heel jammer dat er geen tweede seizoen komt. Ik ga deze serie echt wel missen. Vooral omdat ik zelf ook van mode hou. En er komen soms leuke jongens voor.
Jane By Design