Jack Whitehall: Travels with my Father

8.2 / 10
31 min
Documentaire, Reizen
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
4seizoenen/15afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:31 min2017 - heden
Netwerk:Netflix
Jack Whitehall: Travels with my Father is een Engelse reisserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 22 september 2017.

Comedian Jack Whitehall nodigt zijn norse, on-avontuurlijke vader uit om met hem op reis te gaan naar merkwaardige plaatsen en evenementen in een poging hun onderlinge band te versterken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 5
Seizoen 3
0 / 2
Seizoen 4
0 / 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jack Whitehall: Travels with my Father.

Nieuws (8)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 21 september
1
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 sep 2019

Populaire reacties (1)

10
06 sep 2019
Erg kort seizoen met maar 2 afleveringen van ongeveer 50 min.
Mijn Serie geeft aan dat er nog 2 afleveringen moeten zijn, maar ik vermoed dat die in ieder geval niet in de Amerika setting zullen plaatsvinden. ze staan ook nog niet op netflix. wel weer heel hard gelachen!! heerlijk duo!