Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuws over en van Netflix

Netflix heeft drie series vernieuwd: The Adventures of Puss in Boots, Altered Carbon en Dark. Ook is een datum aangekondigd van Disjointed en er is nieuws over de meest gebinge-watchte serie op Netflix.

De animatieserie The Adventures of Puss in Boots is door Netflix vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen zal vanaf 26 januari 2018 te streamen zijn op Netflix wereldwijd.


Netflix heeft besloten om stilletjes de nieuwe serie Altered Carbon te vernieuwen met een tweede seizoen. Dit hebben meerdere bronnen bij Netflix verklaard. Het eerste seizoen van de mysterieuze serie gaat op 2 februari in première bij de streamingdienst.

Altered Carbon is gebaseerd op het cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. Het tweede seizoen van Altered Carbon staat gepland voor 2018.


Volgens insiders heeft Netflix ook de Duitse serie Dark vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen van Dark zal later in 2018 te zien zijn bij Netflix. Het eerste seizoen van de eerste Duitse dramaserie bij Netflix, Dark ging op 1 december in première.

Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Dark is gesitueerd in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families.


Naast drie vernieuwingen heeft Netflix aangekondigd dat de volgende tien afleveringen van de komedieserie Disjointed op 12 januari te zien zullen zijn. De eerste tien afleveringen van de komedie, met onder andere Kathy Bates in de hoofdrol, gingen op 25 augustus in première bij de streamingdienst. In Disjointed leeft Ruth haar droom als eigenaar van een cannabis-dispensair. Zij en de boetvaarders - haar zoon en een bewaker - zijn vrijwel constant high.


Dan heeft Netflix een top tien bekend gemaakt van de series die in 2017 het meest zijn gebinge-watcht. En niet alleen een top tien van de series die het meest in één keer werden verslonden, maar ook een lijst met series die door de partner stiekem werden bekeken als de partner al in bed lag of niet thuis was.

We beginnen met de best gebinge-wachte series;

10. Ingobernable
9. Riverdale
8. Santa Clarita Diet
7. Jack Whitehall: Travels with my Father
6. The Good Place
5. Marvel's The Defenders
4. Wet Hot American Summer : Ten Years Later
3. Greenleaf
2. Anne
1. American Vandal

Dit is de top tien van de meest stiekem doorgekeken series;

10. Ozark
9. El Chapo
8. Marvel's The Defenders
7. Riverdale
6. Sense8
5. Marvel's Iron Fist
4 Stranger Things
3. Orange Is the New Black
2. 13 Reasons Why
1. Narcos

Nog wat leuke weetjes over de kijkers van Netflix;
Op 1 januari wordt er het meest gebinge-watcht, één abonnee heeft de film Pirates of the Caribbean maar liefst 365 keer bekeken in één jaar en Mexico is het land waar elke dag het meest naar Netflix wordt gekeken.

Wat denk jij van de series die vernieuwd zijn? Wat is jou meest gebinge-watchte serie bij Netflix? Kijk jij wel eens stiekem door?Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_heplam
14 dec 2017 16:32 -
WOW Altered Carbon verwachten ze dus veel van, ben ook echt benieuwd naar deze serie. Dat Dark vernieuwd is ook een goede zet. Was een goed 1e seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00