I've Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills.

8,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkCrunchyroll
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Crunchyroll
I've Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills. is een Japanse animeserie van de zender Crunchyroll. De serie ging in première op 1 oktober 2022.

Al Wayne houdt van landbouw - en dan bedoelen we niet de videogamesimulator. Hij wil een echte boer worden, maar terwijl hij zijn landbouwvaardigheden verbetert, komt hij op de een of andere manier tot een maximum aan zijn algemene karakterstatistieken! Hij is op de meest onverwachte manieren superkrachtig met capaciteiten waar zelfs de sterkste held jaloers op zou zijn. Helaas, alles wat hij wil is een idyllisch boerenleven, maar met demonen en monsters die het rijk binnendringen, moet Al misschien de mantel van held op zich nemen om te voorkomen dat zijn dromen verdorren!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I've Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills..

Vergelijkbare series

I've Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills.