Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side: Sword Oratoria

9,0 / 10
25 min
Actie, Fantasy, Avontuur, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
9,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20172017 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side: Sword Oratoria is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 15 april 2017.

Sword prinses Aiz Wallenstein. Vandaag de dag, nogmaals, de sterkste vrouwelijke zwaardvechter hoofd naar de gigantische labyrint bekend als de "Dungeon", samen met haar bondgenoten. Op de 50e verdieping, waar mysteries en bedreigingen zoals lijk een vervallen draak die verkruimelt tot as en een onregelmatigheid die steeds dichter bij de partij weefgetouw kruipt, Aiz pleit voor de wind en gaat dieper in de duisternis van de Dungeon. Uiteindelijk vindt ze zichzelf een ontmoeting met een jongen voor de eerste keer. "Um, bent u OK?" In het Labyrint Stad van Orario, de contrasterende verhalen van de jongen en het meisje elkaar kruisen!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side: Sword Oratoria.
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side: Sword Oratoria