I'll Find You on a Beautiful Day

-
70 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/16afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkjTBC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:70 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:jTBC
I'll Find You on a Beautiful Day is een Zuid-Koreaanse dramaserie van de zender jTBC. De serie ging in première op 24 februari 2020.

Hae Won is een gewone vrouw met een goed karakter. Ze speelt cello sinds ze een kind was. Hae Won begon haar sociale leven met haar vermogen om cello te spelen, maar in die tijd werd ze emotioneel gekwetst door anderen. Daarom vertrouwt Hae Won mensen niet en heeft ze haar hart gesloten voor anderen. Hae Won wordt ziek en moe van haar leven in Seoul en besluit terug te gaan naar haar geboortestad Bookhyun Village. Daar ontmoet Hae Won Eun Seop. Hij runt de boekhandel "Goodnight Bookstore." Het dagelijkse leven van Eun Seop is eenvoudig. Hij wordt wakker en drinkt koffie, leest een boek en schrijft op zijn blog. Het dagelijkse leven van Eun Seop begint te veranderen nadat hij Hae Won ontmoet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I'll Find You on a Beautiful Day.

Nieuws (1)

Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
24 feb 2020

Vergelijkbare series