I Love You, America

6.8 / 10
25 min
Komedie, Praatprogramma
Volg deze serie
6.8 / 10
2seizoenen/32afleveringen/2017 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2017 - heden
Netwerk:Hulu
I Love You, America is een Amerikaanse komedieserie van de zender Hulu. De serie ging in première op 12 oktober 2017.

De show volgt Silverman, terwijl ze probeert contact te leggen met mensen die het misschien niet eens zijn met haar persoonlijke mening. Dit doet ze door eerlijkheid, humor, oprechte interesse in anderen en zichzelf niet te serieus nemen. Ze is van mening dat het meer dan ooit van cruciaal belang is om contact te maken met andersdenkende mensen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 11

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Love You, America.

Nieuws (5)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van AMC en Hulu. We hebben een update gemaakt van de AMC en Hulu-series.
9 aug 2019
2
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 22 september 2019 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
17 jul 2019
5
AMC en Hulu hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
27 apr 2019