Hunting Hitler

8.1 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2015 - 2020 
NetwerkHistory
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152020 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:History
Hunting Hitler is een Amerikaanse realityserie van de zender History. De serie ging in première op 11 november 2015.

Heeft Hitler aan het einde van WOII echt zelfmoord gepleegd of is er een ander scenario mogelijk? Dat onderzoekt tv-zender HISTORY in de exclusieve acht-delige serie Hunting Hitler, waar we een hooggetraind team volgen op zoek naar Adolf Hitler. In 2014 gaf de FBI honderden vertrouwelijke documenten vrij, waarin aangetoond wordt dat Hitler mogelijk geen zelfmoord heeft gepleegd, maar na de val van Duitsland naar Zuid-Amerika is gevlucht. Gewapend met de meest vooruitstrevende technologie en deze nieuwe FBI dossiers benaderen ze deze case als een moderne cold-case zaak. We volgen de onderzoekers naar de Argentijnse jungle waar ze op zoek gaan naar een mysterieus Nazi hol en op duiktocht naar bewijs van een vermiste onderzeeër, die Hitler mogelijk naar Zuid-Amerika heeft vervoerd. Het team richt zich op beproefde methoden die gebruikt worden bij een frauduleuze doodsoorzaak. Gewapend met nieuwe aanwijzingen heropent het team ‘s werelds meest beroemde cold case.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hunting Hitler.

Populaire reacties (1)

avatar simonfender
8
11 feb 2018
Hmm, deze serie zet de geschiedenis enigszins op de kop. Weet niet of ik het allemaal moet geloven, maar het geeft wel te denken!!! Bizar en bijzonder!
Hunting Hitler